Menu
Kontakt oss

- Det er godt å kjenne at en har brukt kroppen

Feb 24, 2022 1:40:26 PM

Mer enn bare ...

- Jeg er ikke den som har de store målene om å kvalifisere meg noen plass. Det er litt mer sånn … trene for å spise mer snop og være i form.

Utforsk karrieresiden!

Trening er en viktig del av hverdagen til Sandra, som er teamleder hos Skill Core. Hun er en rastløs person, og aktivitet og trening er blitt en livsstil. Samtidig er det også en hobby, for det er noe hun synes det er kjekt å holde på med, og noe hun fyller fritiden med.

- Det er godt å kjenne at en har brukt kroppen. For jeg har liksom ikke trent skikkelig om jeg ikke svetter litt.

Mer enn bare treningsnarkoman

For mens hverdagen fylles av crossfit og annen trening, forteller hun at det beste hun vet er sommeren, når det er lyse morgener og kvelder, og helger og ferier er fylt med fjellturer.

- Min største drøm er ikke å reise til Kilimanjaro for å si det sånn. Jeg er ikke der at jeg må gå de største og høyeste fjellene i verden, for det er så mange fine i Norge. Det holder i massevis.

Fjellturer var noe som ble en del av livet hennes etter å ha besøkt broren mens han studerte i Bergen. Da ble hun blant annet tatt med på 7-fjellsturen, og fant fort ut at dette var noe hun syntes var veldig gøy. Hun bestemte seg da for å se om hun fant noen fine turer hjemme i Stavanger også, selv om det ikke er like mange fjell der.

Mer enn bare rastløs

- Broren min og kjæresten likte veldig godt å gå på tur, og så var jeg med. Og så tenkte jeg, fytti, så masse fine fjell. Jeg har jo alltid gått litt på turer, men det var jo etter det at jeg innså at Norge har mange kule fjell.

For henne handler turene om å slite seg litt ut, og å få en fin utsikt. Å kunne være ute i frisk luft og frisk natur. Ingenting er bedre enn følelsen når du kommer hjem etter en god tur og er trøtt i bena, og du kan ta en varm dusj og slappe av. Og nettopp det å komme hjem, er en viktig del av turen for Sandra.

- Jeg kan fint gå på telttur, men da vil jeg helst på en campingplass hvor det er dusj og do. Og det er ikke sånn at jeg vil gå på fjelltur og komme til toppen, og så sove i telt der og så gå ned. Da vil jeg gå opp og så ned og bli ferdig med turen. Jeg liker best dagsturene.

Mer enn bare konsulent

Men, selv om flere av hobbyene hennes handler om aktivitet, trenger det ikke alltid være noe fysisk.

- Jeg synes jo det er kjekt å bake. For det er noe med å følge en oppskrift og det tar litt tid, også smaker det jo godt, som regel. Også liker jeg veldig godt puslespill. Det synes jeg er veldig gøy. Sånne 1000-brikker puslespill.

For de roligere hobbyene krever sitt de også, som tid, konsentrasjon og hjernetrim. Da er oppmerksomheten fanget en stund, og hun kan høre på musikk og koble ut. Puslespill var noe hun fikk lyst til å prøve en dag og kjøpte et, og da var det gjort.

- Det ga meg ro, og jeg syntes det var deilig. Å på en måte tenke på én ting, men samtidig ikke tenke på noe.

Mer enn bare techfolk

Og samboeren kan godt få være med å pusle, men da må han være med fra start. Hvis han kun tar noen brikker, og hun har gjort halvparten, da vil hun heller gjøre alt selv. Derimot er det en annen hobby de deler. Fotball.

- Samboeren ser mye på fotball. Jeg likte jo fotball før jeg traff han, men nå er det kjekt om vi kan se på det sammen. Så vi ser mye på fotball og reiser av og til på kamp, og går mye på kamper lokalt her i Stavanger. Det synes jeg jo er kjekt, og det er jo en hobby jeg liker veldig godt, avslutter Sandra.

Til slutt: Hva ser du frem til med Skill Communicate i året som kommer?

- Jeg tenker det er veldig spennende, og at det blir kjekt å bli del av noe større. Samarbeide med flere, så kan vi lage mye kult sammen. Men jeg håper jo at vi kan snakke litt sammen, og at alle sammen blir litt mer kjent. Jeg tenker at om vi kunne ha møttes mer og snakket, så vil man lære mye av hverandre.

 

Vi er på leting etter flere flinke folk!

Liker du å utfordringer, og trives best når du kan utforske nye ting? Ønsker du en arbeidsplass hvor man kan lære av hverandre, og kulturen settes høyt?

Se våre stillingsutlysninger og ta en prat med oss!

Fortell meg mer! 

techfolk_konseptfoto-7-1

Møt James!

James er prosjektleder i Skill Core, og brenner for å skape gode opplevelser. Han trives best når det skjer mye, og har alltid et sideprosjekt på gang. Bli bedre kjent med James her → 

Kanskje du liker disse

artiklene om karriere