Menu
Kontakt oss

- Jeg liker ikke å si nei til ting

Feb 1, 2022 12:53:21 PM

Mer enn bare ...

- Jeg liker ikke å si nei til ting, så om jeg blir invitert er det bare å hoppe ut i det. Det kommer til å gå bra uansett, selv om det er litt nerver i starten. Og så får du en sinnsyk mestringsfølelse når du er ferdig.

Utforsk karrieresiden!

Andrea er fagkonsulent innen ERP-systemer hos Skill Core, og brenner for å gi “aha”-opplevelser og en bedre hverdag til kundene. Aller best har hun når det koker litt på jobb, og er mye å gjøre. Det er lite som er bedre enn en utfordring, og å sitte stille uten å ha noe å gjøre, er noe av det kjedeligste hun kan tenke seg.

Mer enn bare fjellklatrer

- I fjor klatret jeg Via Ferrata, og det satt skikkelig i meg, den mestringsfølelsen når jeg kom på toppen av fjellet. Det er helt klart noe jeg kommer til å fortsette med når det blir sesong for det igjen, forteller hun.

For klatring har ikke alltid vært på listen over hobbyer. Hun trodde nemlig at hun hadde høydeskrekk, helt til hun plutselig befant seg på sin første klatretur. Men mens klatringen først nylig ble en lidenskap, har hun alltid vært glad i å være aktiv.

- Jeg holdt på med cross-fit når jeg studerte i Bergen, som jeg synes er veldig gøy. Og nå under corona så har samboeren og jeg bygd vårt eget treningsstudio i garasjen. Vi fant ut at det ble mye bedre, og treningen er mye mer fleksibel også.

Samtidig har hun spilt håndball i hele 13 år.

- Jeg har jo spilt håndball så lenge jeg kan huske egentlig, helt siden jeg var gammel nok til å begynne å spille.

Mer enn bare nysgjerrig

Under studiene tok hun en kort pause fra sporten, men fant fort ut at det ble for kjedelig uten. Det samme skjedde når hun flyttet hjem igjen, og det tok ikke lange tiden før hun var en del av et lag i 3.divisjon.

- Etterhvert tok det for mye tid, rett og slett, og jeg ville ha mer tid til å fokusere på meg selv , familien, samboer og venner. Så da la jeg håndballen på hylla. Og så har jeg funnet andre lidenskaper, som frisbeegolf.

Mer enn bare fagkonsulent

Andrea forklarer at samtidig som hun savner håndballen, savner hun ikke strukturen med faste treninger og kamper. Det passer henne ikke lenger. Nå trives hun best med aktiviteter som gir henne fleksibilitet og friheten til å styre egen hverdag. Og frisbeegolfen, den gir henne nettopp det.

- Det er jo mye av det samme, men det er mer tilrettelagt for at jeg kan gjøre det selv. Så det er deilig å komme litt bort fra det man må gjøre.

Mer enn bare techfolk

Faktisk, vant hun ukesgolfen, en sesongbasert turnering, to år på rad har hun blitt beste kvinnelige frisbeegolfspiller i Tønsberg to år på rad. Og kanskje best av alt; det er ikke bare blitt en lidenskap for henne, men også hunden hennes, Decibel.

- Jeg har jo en hund som jeg tror har merket hvor glad jeg er i frisbee, så hun er også helt gal etter det. Vi kaster nok frisbee hver dag, og jeg kan omtrent ikke si ordet, for hun blir helt gæren. Og vi kan i hvert fall ikke gå tur rundt frisbeegolfbanen, da blir det helt kaos, forteller hun med et smil.

Til slutt: Hva ser du frem til med Skill Communicate i året som kommer?

- Jeg ser veldig frem til organiseringen og sammenslåingen, med tanke på mer like rutiner og mer kompetanse. Et samarbeid hvor vi er en komplett leverandør og kan gi kunden det beste. Jeg tror også sammenslåingen på sikt vil bidra til mer effektivitet og gode relasjoner med kollegaer og kunde.

 

Vi er på leting etter flere flinke folk!

Trives du best når du har friheten og fleksibiliteten til å oppdage nye lidenskaper? Ønsker du en jobb hvor du får muligheten til å hjelpe kunder og utfordre deg selv?

Se våre stillingsutlysninger og ta en prat med oss!

Fortell meg mer! 

techfolk_konseptfoto-12-1

Møt Jan Vidar!

Jan Vidar er seniorarkitekt i Skill Solutions, og fotballtrener på fritiden. Å se andre bli bedre, og å se at de lykkes, er det som motiverer han. Les mer om Jan Vidar her → 

Kanskje du liker disse

artiklene om karriere